x[M]ar - Contact - Liefde voor moois
x[M]ar - Liefde voor moois
x[M]ar - Gelegenheidskaarten - Liefde voor moois
x[M]ar - Grafisch vormgever - Liefde voor moois
x[M]ar - Grafisch vormgever - Liefde voor moois
x[M]ar - Gelegenheidskaarten - Liefde voor moois

Eén van de leukste dingen om te maken vind ik gelegenheidskaarten met bijpassende producten. Dit kunnen geboortekaartjes en trouw kaarten zijn, maar ook uitnodigingen of rouw kaarten.

Er zijn al zo veel bestaande kaarten waar u uit kunt kiezen. Deze hebben vaak wel elementen en kleuren die u leuk of mooi vindt, maar ze zijn nooit persoonlijk en zeker niet uniek!

Omdat ik van mening ben dat unieke momenten in het leven ook een unieke kaart verdienen, ontwerp ik deze speciaal voor jullie. Lees hier verder...

In mijn webwinkel LeuksteKadoos.nl by xMar vind
je leuke, unieke en aparte ansichtkaarten voor diverse gelegenheden door mij ontworpen. Leuk voor Postcrossing! Maar ook handige maandkalenders en verjaardagskalenders, wachtwoordenboekjes, hippe posters en coole ‘glow in the dark’ kaarten, aftelkaarten en meer.
Klik hier om te shoppen!

x[M]ar | 2019

Als Grafisch vormgever is het mijn doel om uw idee of wens om te zetten in beeld.

Dit kunnen bijvoorbeeld geboortekaartjes, trouw kaarten of uitnodigingen zijn. Maar ook logo’s, visitekaartjes, posters, flyers, ander promotie materiaal of een hele huisstijl. Dit kan voor zowel particulieren als bedrijven.

Daarbij is het heel leuk om samen tot een mooi eindproduct te komen, waarbij we beiden tevreden zijn met het eindresultaat.

Mijn creativiteit laat ik dan ook graag spreken en denk met mee voor het beste eindresultaat.

Meer weten? Lees hier verder...

x[M]ar - Liefde voor moois